Ripa verzekeringen en hypotheken zijn voor mij de beste en meest persoonlijke adviseurs die je kunt krijgen. Ze zijn heel persoonlijk en op de hoogte van de thuissituatie. Daarop anticiperen zij met betrekking tot de verzekeringen. Mocht er iets veranderen om wat voor reden dan ook, er wordt gelijk contact opgenomen en gekeken naar de best passende oplossing, die er ook altijd is. Geweldig team waar klantvriendelijkheid en klanttevredenheid voorop staan!

read more
Fam. Janssen29 november 2022

We zijn al jaren tevreden klant. Al onze verzekeringen ondergebracht bij Ripa. Onlangs de hypotheek overgesloten tegen gunstigere voorwaarden. Hierbij zeer prettig en deskundig geholpen door Aggy.

read more
Paul13 april 2022

Wij zijn zeer tevreden met RIPA. Onlangs hebben wij onze hypotheek laten veranderen vanwege de lage rente. Wij worstelden ons door allerlei papieren en kwamen niet tot een besluit. We wilden het al laten zoals het was. Te moeilijk, teveel papieren !
Via een neef kwamen wij bij RIPA. Aggy Kraus heeft het overgenomen en voor ons geweldig geregeld. Wij besparen nu een mooi bedrag per maand. Wij gaan nu ook met onze verzekeringen naar RIPA.

read more
Fam.Vroomman10 februari 2022

Wij hebben onlangs ons huis verkocht en een nieuw huis gekocht. Wij zijn hierbij vakkundig en deskundig geadviseerd en ontzorgd door Patrick, Rina en Aggy. Net als bij de aankoop van ons eerste huis hebben we ook nu de hypotheek via RIPA af laten sluiten. Onze verzekeringen zijn er ook allemaal ondergebracht. We zijn er al jaren vaste klant. Het geeft ons een heel gerust gevoel en we worden altijd uitermate klantgericht geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Wij bevelen dit kantoor van harte aan!

read more
Familie de B17 juni 2020

Al enkele jaren tevreden klant bij Ripa. Ze weten wie je bent en staan altijd voor je klaar. Ze nemen veel uit je handen, of het nu gaat om een verzekering kwestie, of zoals voor ons onlangs een verhuizing. We hebben ons nergens druk over hoeven maken, op elke vraag kwam snel en duidelijk antwoord. Heel fijn om onze financiële zaken bij Ripa te laten lopen, we kunnen het iedereen aanbevelen.

read more
Familie Bouts28 april 2020

Wij zijn zeer deskundig geholpen door RIPA (Aggy) bij de aankoop en hypotheek van ons nieuwe huis, er is gekeken naar meerdere aspecten en vormen m.b.t. de diverse soorten hypotheek en aflossing, ook voor de benodigde verzekeringen is ons alles tot in de puntjes uitgelegd. Er wordt alle tijd voor je genomen om tot het beste resultaat te komen. Wij kunnen jullie RIPA zeer aanbevelen voor aanstaande kopers, en of deskundig advies.

RIPA Bedankt voor het mooie bloemetje bij ontvangst bij de notaris na het tekenen van de koopakte.

read more
Roger en Bianca27 mei 2019

Zeer tevreden over ripa wij hebben al van af begin onze verzekeringen bij jullie van tevoor was het van meneer akkermans ik kan alleen maar zeggen top jullie zijn altijd behulpzaam meedenkend ik raad jullie ook bij anderen aan

Bianca athanassiou8 april 2019

Patrick, Rina,Audrey en in het bijzonder Aggy super bedankt voor jullie goede service! Wij zijn door jullie heel goed geïnformeerd geadviseerd en begeleid in het regelen van onze hypotheek en daarbij behorende verzekeringen! In alle openheid en transparantie!!
Niets was/is jullie teveel. We hebben hele fijne gesprekken gehad bij ons aan huis en er werd altijd gekeken en geluisterd naar “ons” in onze gezinssituatie. Dank jullie wel!

read more
Miranda Kuypers en Danny Beckers27 maart 2019

Zeer snelle, heldere/transparant bij melding en afhandeling van de schade. Adviseur Ripa begeleidt het traject van begin tot het einde en je wordt hiervan op de hoogte gebracht en gehouden.

Harry Munsters22 Februari 2018

Patrick is iemand die er voor de klanten is en een heel duidelijke uitleg op na houdt. Hij is heel deskundig en zorgt voor een goede afhandeling. Het is heel fijn zaken doen met hem.

Chris Jaspers30 April 2018